testimoni pelanggan testimoni24

Testimoni Pelanggan

[#terbaik]-Alhamdulillah, pelanggan gembira dapat loan kereta Perodua Axia SE yang terbaik untuk beliau. Nak tau komen pelanggan Perodua Selangor? Sila klik dibawah:- www,peroduaselangor.com/testimoni

perodua selangor testimoni23

Testimoni Pelanggan

[#puashati] – Alhamdulillah, pelanggan berpuashati dengan perkhidmatan diberikan di Perodua Selangor. Nak tau lebih banyak komen dari pelanggan kami? Sila klik link dibawah:- www.peroduaselangor.com/testimoni

quote

Rezeki

Percayalah, apabila semua pintu rezeki disangka sudah tertutup, pintu rezeki yang tidak disangka-sangka sentiasa terbuka..

Jenama Dan Gred Tayar

Jenama Dan Gred Tayar Di Seluruh Dunia

JENAMA & GRAD TAYAR Pening memikirkan jenis tayar untuk kereta sendiri? Mungkin diantara kita kadang-kadang tak tau tayar jenis bagaimana yang sesuai untuk kereta kita. Terlampau banyak jenama dan gred tayar yang ada di seluruh dunia. Di negara kita pun sudah banyak sangat lambakkan tayar dari pelbagai negara. Tidak semua tayar dijual datang dari negara …

Jenama Dan Gred Tayar Di Seluruh Dunia Read More »

mudah lulus pinjaman kereta

7 CHECKLIST MUDAH LULUS PINJAMAN KERETA | 60132929612

PERINGATAN :  7 checklist mudah lulus pinjaman kereta ini hanyalah sebagai panduan asas.Segala perubahan terma dan syarat bergantung kepada perubahan dari masa ke semasa. Anda dinasihati untuk menghubungi pihak bank untuk keterangan lebih lanjut.   1) Semak nama anda dulu. Pastikan nama CLEAR tiada  Ccris (Bank Negara). Pastikan dalam 12 bulan TERKINI tiada hutang tertunggak sehingga 2 …

7 CHECKLIST MUDAH LULUS PINJAMAN KERETA | 60132929612 Read More »

engine-overheat

Engine Overheat

Sedang kita memandu tiba-tiba penunjuk suhu enjin naik dan bonet kereta berasap. Tentu kita panik bukan? Bagaimana ini boleh berlaku dan apakah punca engine overheat? Anda memandu waktu tengahari dan anda tersangkut dengan kesesakan lalulintas, tiba-tiba temperature engine naik? tetapi semasa bergerak pulak, penunjuk suhu turun semula kepada tahap normal.  Punca : Radiator Fan tak …

Engine Overheat Read More »

tiba-tiba jem ni

Aduh!! Apsal Tiba-tiba Jem Ni?

Perkara ini pasti pernah berlaku kepada kita. Terutama di lebuhraya. Tiba-tiba semua banyak kenderaan slow, laju antara 10-20 km/j jer. Selepas tu tidak lama kemudian jalan menjadi lancar seperti biasa. Tengok kiri kanan tak ada pulak kereta rosak atau ada kemalangan berlaku.   Errrmm…..pelik kan?   Kebiasaan kat Malaysia ini bila berlaku kemalangan, bukan laluan …

Aduh!! Apsal Tiba-tiba Jem Ni? Read More »